Automechanika İstanbul 2024 - Nitro Mekatronik | Arıza Tespit ve ECU Programlama Cihazları Lansmanı
٢٠/ذو القعدة/١٤٤٥

Automechanika İstanbul 2024 - Nitro Mekatronik | Arıza Tespit ve ECU Programlama Cihazları Lansmanı

2024 Automechanika Fuarı Tamamlandı! 

Dünyanın en büyük otomotiv fuarlarından birisi olan Automechanika bu yıl yine yurtiçi ve yurtdışından binlerce katılımcıyı ağırladı.

İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda bir çok alanda yüzlerce marka yer aldı. On yılı aşkın süredir Nitro Mekatronik olarak düzenli katılım sağladığımız fuarda bu yılda gelişen otomotiv sektöründe ki yeniliklerin meşalesini ön sırada taşıdığımızı göstermiş olduk.

Standımıza ziyarette bulunan iş ortaklarımız ve katılımcılarımıza Arıza Tespit Cihazları, Ecu Programlama ve Chiptuning Cihazları, Elektrikli Araç Arıza Tespit Cihazları, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları, Adblue Emülatörleri, Direksiyon Kolon Kilit Emülatörleri, Dizel Partikül Fitresi Temizleme Cihazları, Ecutest Cihazı gibi bir çok alanda hizmet veren en yeni ve donanımlı otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu cihazları tanıttık.

Her zaman en iyisi diyerek yola çıktığımız bu serüvende bizleri yalnız bırakmayan distribütörü olduğumuz firmalar ve siz değerli katılımcılarımıza yeni fuarlarda görüşme heyecanı içerisinde sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.


اترك تعليقك