2021 Automechanika İstanbul Fuarı yoğun ilgi ışığında sona erdi!
27 Kasım 2021 Cumartesi

2021 Automechanika İstanbul Fuarı yoğun ilgi ışığında sona erdi!

2021 Automechanika İstanbul Fuarı yoğun ilgi ışığında sona erdi.

Pandemi süreci öncesinde her yıl düzenli olarak yapılan Automechanika Fuarı 2 yıllık Kovid 19 sürecinden kaynaklanan bir aranın ardından 18-22 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti.

Birçok yurt içi ve yurt dışından firmanın ürünlerini tanıttığı, projelerini sergilediği ve büyük kampanyalar sunduğu fuarda Nitro Mekatronik geniş ürün ağı ile fuar da her yıl olduğu gibi yerini aldı.

Nitro Mekatronik; geleceğin teknolojilerini barındıran projeleri ve katılımcılara özel sunmuş olduğu kampanyalar ve güler yüzlü hizmeti ile fuarı tamamladı.

2009 yılından bugüne Otomotiv sektöründe her zaman yeniliklerin öncüsü olan ve sektöre yön veren Nitro Mekatronik üretmiş olduğu cihazlar ile her zaman olduğu gibi lider firma olmayı başarmıştır. Özellikle Ecutest Beyin Test Simülatörü, Dizel Partikül Filtresi Yıkama Makinesi, DSG Şanzıman Test Cihazı gibi daha birçok cihaz ile araçlarda ortaya çıkan kritik sorunlarının çözümlerini ortaya koymaktadır.

Nitro Mekatronik otomotiv sektöründe yer alan paydaşlarına her zaman daha iyi hizmet parolası ile Autel, Launch, Magicmotorsport, Jaltest, MSG, Autocom gibi birçok değerli firmanın distribütörlüğüne de bünyesinde bulundurmaktadır.

2021 Automechanica fuarında da bu vizyon ışığında katılımcılara ürün detayları ve proje detaylarını sunmakla beraber stantlara uğrayan tüm katılımcılar merak ettikleri sorularının cevaplarını da alarak mutlu bir şekilde Nitro Mekatronik stantlarından ayrılmıştır.

Nitro Mekatronik firması olarak otomotiv sektöründe yer alan ya da yer almayı düşünen paydaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığımız bir fuarı daha tamamladık. Sizlerden gelen güzel dönüşler ile beraber gelecek yıl yeniden sizlerle buluşmayı ümit ediyoruz.

Bu yıl bizlerle beraber olan ve stantlarımıza gelen tüm katılımcılara teşekkür eder 2-5 Haziran 2022 tarihinde 2022 Automechanika Fuarında yeniden görüşmek dileğiyle...


Yorumunuzu bırakın