2023 Versi̇yon Yeni̇ Nesi̇l Ariza Tespi̇t Ci̇hazi
1 Ocak 2023 Pazar

2023 Versi̇yon Yeni̇ Nesi̇l Ariza Tespi̇t Ci̇hazi

2023 Versi̇yon Yeni̇ Nesi̇l Ariza Tespi̇t Ci̇hazı

Son yıllarda hızla gelişen otomotiv teknolojisi sayesine yeni üretilen araçlar artık elektronik aksamı daha verimli bir şekilde üretilmektedir.

Aracın obd soketi üzerinden Elektronik Kontrol Ünitesi (ECU) ile bağlantı sağlayabilen, araçların arızalarının giderilmesini sağlayan cihazlara arıza tespit cihazı denmektedir.

Teknoloji her alanda hızla geliştiği gibi otomotiv sektöründe de hızlı bir şekilde gelişme göstermiş ve bu sektöre büyük kolaylıklar sağlamıştır.

Her markaya hitap eden arıza tespit cihazları olduğu gibi üniversal olarak da tüm araçlara hitap eden arıza tespit cihazları mevcuttur.

Yapmak istediğiniz işlemler ve bakacağınız araç gruplarına arıza tespit cihazı bulabilmeniz şuan ki teknoloji ile artık daha kolay hale geldi.

Her marka araç için ayrı bilgisayar ayrı cihaz gereksinimi duymadan üniversal arıza tespit cihazları ile işlemlerinizi hızlı bir şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.

Günümüz teknolojisinde Arıza Tespit Cihazları sadece aracın mevcut durumu hakkında değil, araçta var olan arızaları silmek, kodlama yapmak, online işlemleri desteklemek ve daha birçok işlevi bizlere sunarak hem araç kullanıcısına hem de yetkili servis işlemlerinde büyük avantajlar sunmaktadır.

Avrupa ve Amerika'da standart hale getirilen OBD soketi, bütün araçlarda kullanılması zorunlu hale getirilmiş ve bu sayede arıza tespit cihazlarının kullanılabilirliği artmış oldu.

Otomotiv Sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının distribütörlüğünü alan firmamız Nitro Mekatronik Binek ve Ağır Vasıta Arıza tespit Cihazlarında Autel, Launch, Thinkcar ile öne çıkarken yine ağır vasıta grubunda iş makineleri, Tarım ve Marine Grubunda Jaltest firması ile sektörde öncülük yapmaktadır.

Firmamız öncülüğünde satışını yapmış olduğumuz Autel Firmasının ürünü olan BT609 Arıza Tespit ve Akü Test Cihazımızda yine üniversal ve 90 ‘a yakın araç marka modelinde diagnostik, Akü adaptasyon ve sıfırlama  aktif test, DPF rejenerasyon, Enjektör kodlama, kalibrasyon sıfırlama gibi işlemleri yapabilmektedir.

BT609 cihazı ile OBD üzerinden aynı zamanda akü test işlemlerini de gerçekleştirebiliyoruz. Maxi VC200 aparatı ile Bluetooth a bağlantı sağlayıp işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Cihazda bulunan çeviri butonu sayesinde İngilizce olan kısımları çeviri yaparak kullanıma devam edebiliyorsunuz. Ek olarak Ürün de Tek tuş ile KM tespiti yapabiliyorsunuz. 

Bu özellikleri sayesinde piyasada en iyi arıza tespit cihazları arasında yerini almış bir cihazdır.

Yorumunuzu bırakın